Voor nu en de toekomst

De snel groeiende technologie heeft telefonie getransformeerd tot iets wat eigenlijk veel verder gaat dan telefonie. Bellen via het internet, cloud telefonie, is booming – in het afgelopen jaar is het gebruik van cloud telefonie bij bedrijven verdubbeld. En daarbij komt nog eens dat door software te integreren met telefonie, de mogelijkheden ongekend zijn. Voor bedrijven is het daarom van cruciaal belang om zich te wapenen tegen deze ontwikkelingen. Niet meegaan met deze trends verhoogt de kans op ondergang.

Wij kijken vooruit en helpen je graag.

Swyx is voor nu en de toekomst. Voor vandaag & morgen.

welcome to the future_swyx

Swyx your business

Swyx biedt de meest geavanceerde en op software gebaseerde IP-communicatieoplossing van de markt. Door gebruik te maken van het bestaande IP-netwerk en een Microsoft© Server, voorziet Swyx niet alleen in alle gebruikelijke telefoniefuncties en maar biedt het ook de vele voordelen van geïntegreerde communicatie, zoals voicemail en fax op elke werkplek.

Swyx kwam als een van de eerste bedrijven op de markt met IP-telefonie en unified communications (UC). Inmiddels beschikken wij over meer dan vijftien jaar ervaring op het gebied van baanbrekende communicatieoplossingen. De Swyx-oplossing is gebaseerd op software en past zich aan elk bedrijf aan: onafhankelijk van de grootte van het huidige personeelsbestand. Voor bedrijven in elke branche en elke ontwikkelingsfase is er een IP-telefoonsysteem van Swyx passend.

Swyx

Swyx is Europees marktleider voor server based Voice over IP-oplossingen. Met SwyxWare beschik je over de meest geavanceerde en functionele IP-telefonie oplossing. Het verenigt de complete communicatie van een bedrijf onder één gebruikersinterface. Behalve de normale telefoniediensten biedt dit ook alle voordelen van geïntegreerde communicatie (unified communications).

.

Intratel

Intratel is hoofddistributeur van Swyx in Nederland. Wij voorzien je graag van een passend advies op maat. Van advies tot implementatie – je hoeft het alleen nog te gebruiken. Kies voor een toekomstbestendige en schaalbare telefonieoplossing met altijd de juiste capaciteit. Geen klanten meer in de wacht. Altijd de juiste persoon aan de lijn. Voorspelbare kosten. Werknemers die overal kunnen werken, ook buiten kantooruren. Dat klinkt goed, toch?!

.

De cloud

Effectief zakelijk werken gebeurt in de cloud. Een optimale bereikbaarheid via vaste lijn, smartphone en applicaties. Je prikt je telefoonlijnen in de software van de cloud. Geen bundels of fysieke telefooncentrale, maar slimme softwareoplossingen die makkelijk aanpasbaar zijn aan de nieuwste ontwikkelingen. Dat is een grote mate van flexibiliteit voor jou en je werknemers én zekerheid voor je klanten.