Swyx is eenvoudig.

Eenvoudig beheer betekent dat bedrijfspersoneel instellingen en wijzigingen snel en eenvoudig kan doorvoeren. Nieuwe functies en uitbreidingen kunnen op die manier in een handomdraai worden geïmplementeerd.

EENVOUDIG TE INSTALLEREN.
Eenvoudig te installeren.

Eindapparaten, zoals IP-kantoortelefoons, kunnen gewoon op het lokale netwerk (Local Area Network) worden aangesloten en worden door de SwyxServer gedetecteerd. De benodigde configuratie gebeurt automatisch, zodat de eindapparaten meteen kunnen worden gebruikt. De integratie in Microsoft® Active Directory maakt ook het beheer van grotere Swyx-installaties eenvoudig.

MET “EENVOUD” BESPAART U GELD.

Met “eenvoud” bespaart u geld.
Met Swyx als totaaloplossing profiteer je van alle voordelen: lagere hardwarekosten, minder energieverbruik, ruimtebesparing én maximale beschikbaarheid.

Bij Swyx gaat al het spraak- en gegevensverkeer via het bestaande IP-netwerk. Dat vermindert niet alleen de complexiteit van infrastructuur, maar verlaagt ook de kosten op het gebied van aanschaf, ingebruikname, onderhoud en eventuele uitbreidingen.

FILIALEN EENVOUDIG VERBINDEN

Filialen eenvoudig verbinden
Bedrijven met meerdere locaties kunnen gemakkelijk de functionaliteit van het telefoonsysteem uitbreiden naar hun filialen. Swyx biedt hier namelijk een flexibele oplossing voor: centraal beheer, openbare telefoonboeken en het gebruik van bestaande dataverbindingen voor gratis telefoonverkeer. Het gebruik van VPN-verbindingen zorgt voor communicatiebeveiliging op het hoogste niveau.