Swyx is flexibel.

Tegenwoordig bestaan er veel mogelijkheden om contact op te nemen: vaste en mobiele telefonie, fax, chat, videotelefonie en e-mail. Bovendien biedt elk medium ook weer vele toepassingsmogelijkheden.

flexible_expansion

FLEXIBELE UITBREIDINGSMOGELIJKHEDEN

Swyx heeft vele extra opties, waardoor het gemakkelijk flexibel uit te breiden is tot een compleet Unified Communications System. Hoe je ook begint met Swyx, je legt het fundament voor een toekomstgericht communicatieplatform, waarmee je up-to-date blijft dankzij voortdurende functionele verbeteringen en upgrades.

DE VRIJHEID OM TE KIEZEN.

Met Swyx kies je zelf op welke manier je met het openbare telefoonnetwerk wordt verbonden. Het maakt dus niet uit of je bij de afwikkeling van externe telefonie kiest voor een moderne SIP-installatie van een serviceprovider of voor een verbinding via een bestaand ISDN-telefoonnetwerk. In beide gevallen zorgt Swyx altijd voor de best mogelijke spraakkwaliteit.

SWYX IS PERSOONLIJK.

Met de SwyxIt! client heb je de mogelijkheid om snel en eenvoudig de skin, oftewel de gebruikersinterface te veranderen. Zo kunnen SwyxIt!-gebruikers kiezen uit een groot aantal meegeleverde skins die passen bij de speciale vereisten van hun werkplek. Voor de centrale receptie of hoofdgebruiker kiest je bijvoorbeeld voor een interface met een groot aantal sneltoetsen en lijnknoppen. Gebruikers met standaardbehoeftes kunnen kiezen voor een compactere interface.

INTEGRATIE IN MICROSOFT OUTLOOK EN LOTUS NOTES

swyxware4

Swyx werkt samen met de toonaangevende groupwareprogramma’s Microsoft® Outlook en Lotus® Notes. Integraties met bestaande en bekende toepassingen leidt bij gebruikers, naast een verbeterde productiviteit, ook tot een hogere acceptatie van nieuwe functies.

PC EN TELEFOON PERFECT GECOMBINEERD

Swyx kan de SwyxIt!-telefoniesoftware koppelen aan een SwyxPhone IP-telefoon in de zogenaamde CTI-modus (Computer Telephony Integration). Op deze manier kun je alle oproepen ontvangen vanaf het apparaat waar jij wilt. De CTI-modus heeft verder als voordeel dat de volledige Swyx-functionaliteit ook in terminalserveromgevingen (bijvoorbeeld in combinatie met thin-clients) beschikbaar kan worden gemaakt.