Swyx is mobiel.

Swyx integreert mobiele telefonie op een eenvoudige manier in het communicatienetwerk van het bedrijf. Hierdoor kunnen medewerkers ook op hun mobiele telefoons gebruikmaken van alle belangrijke telefoniefuncties van Swyx. Alle informatie vanuit het communicatienetwerk kun je eenvoudig synchroniseren met je mobiel, waardoor je altijd en overal bereikbaar kunt zijn – Swyx koppelt simpelweg je mobiel aan je kantoortelefoon. Zo werk je met één telefoonnummer vanaf verschillende devices.

SWYX IS ONDERWEG.

HET MOBIELE KANTOOR

Wanneer je belt vanaf je mobiel, ziet je gesprekspartner het telefoonnummer van kantoor. Afhankelijk van de gebruikte mobiele telefoon is er een groot aantal extra functies beschikbaar, die het gebruik van de persoonlijke telefoonomgeving onderweg mogelijk maken. De SwyxIt! client maakt van je mobiele telefoon een kantoortelefoon waarmee je mobiel gebruikmaakt van de handige Swyx-telefoniefuncties.

IPHONE & ANDERE SMARTPHONES ZIJN VAN DE PARTIJ

iPhone & andere smartphones zijn van de partij

Met SwyxIt! Mobile kun je je Apple® iPhone of Android-telefoon snel en eenvoudig integreren in de bedrijfscommunicatie. Op die manier heb je onderweg toegang tot al je zakelijke contacten, inclusief de actuele aanwezigheidsinformatie. Ook oproeplijsten en omleidingen zijn op afstand snel en eenvoudig op te roepen.