Swyx is open.

Eenvoudig beheer betekent dat bedrijfspersoneel instellingen en wijzigingen snel en eenvoudig kan doorvoeren. Nieuwe functies en uitbreidingen kunnen op die manier in een handomdraai worden geïmplementeerd.

SWYX IS INTEGREERBAAR.

OPEN VOOR ALTERNATIEVEN

Open voor alternatieven
SwyxIt! beschikt over een universele interface die een naadloze integratie van andere business software en samenwerkingstoepassingen mogelijk maakt. Met de plug-in-technologie kun je extra functionaliteiten aan telefoongesprekken toevoegen. Zo kunnen fabrikanten of systeemintegratoren gemakkelijk en effectief extra samenwerkingstoepassingen toevoegen aan SwyxIt!

INTERFACES VOOR INTEGRATIES

Interfaces voor integraties
Swyx biedt gratis toegang tot de Software Development Kit (SDK) waarmee klanten de communicatiefuncties van Swyx kunnen aanpassen aan hun eigen vereisten. De SDK biedt toegang tot alle SwyxIt!-functies, zodat de volledige functionaliteit geïntegreerd kan worden met elke toepassing die je maar wilt. Denk bijvoorbeeld aan een integratie met je CRM- of ERP-systeem!

SWYX EN MEER
Swyx en meer

Dankzij het Swyx Technology Partner-programma (TPP) blijft het aanbod van Swyx-oplossingen zich uitbreiden. Het TPP biedt een kader voor derden om softwaretoepassingen, hardwareproducten en SIP Provider Services te testen en certificeren. Op tpp.swyx.com is een groot scala aan aanvullende oplossingen te vinden waarmee aan specifieke communicatievereisten kan worden voldaan.