Communicatie voor vandaag & morgen
Swyx Unified Communications

Swyx software kan geïnstalleerd worden op elk apparaat; mobiele apparaten, desktopcomputers, laptops, tablets, etc. Hierdoor kun je gemakkelijk werken vanuit de plek waar jij wilt! Op deze manier wordt elk apparaat niet alleen een handige telefoon, maar ook een universeel communicatieplatform voor allerlei media – Swyx Unified Communications. Swyx integreert spraak, e-mail, video, voicemail, fax, chat, aanwezigheidsinformatie, application sharing en alle bedrijfsrelevante toepassingen in één gebruikersinterface.

flexible_icon

SWYX IS FLEXIBEL.
De uitdaging: Communicatie

De basis van Swyx-software is de overzichtelijke SwyxIt! client. Door de flexibiliteit van Swyx is software eenvoudig uit te breiden tot een compleet Unified Communications System.

Lees meer…

productive_icon

SWYX IS PRODUCTIEF.
Communicatie is meer dan telefonie

Met Swyx koppel je bedrijfscommunicatie op eenvoudige wijze aan bedrijfsprocessen. Hierdoor worden niet alleen de bedrijfsprocessen gestroomlijnd, maar ontstaan er ook nieuwe vormen van samenwerking met bedrijfspartners en klanten.

Lees meer…

eenvoudig_icon

SWYX IS EENVOUDIG.
Eenvoudig beheer

Eenvoudig beheer betekent dat bedrijfspersoneel instellingen en wijzigingen snel en eenvoudig kan doorvoeren. Nieuwe functies en uitbreidingen kunnen op die manier in een handomdraai worden geïmplementeerd.

Lees meer…

open_icon

SWYX IS OPEN.
Volledig aan te passen

Doordat Swyx open is, kunnen wij eenvoudig uw business software integreren. Denk bijvoorbeeld aan het integreren van een CRM- of ERP-systeem. Door zo’n koppeling krijg je bijvoorbeeld alle informatie uit het CRM-systeem te zien wanneer iemand belt. Super handig én klantvriendelijk.

Lees meer…

mobile_icon

SWYX IS MOBIEL.
Mobiliteit centraal

Swyx integreert mobiele telefonie op een eenvoudige manier in het communicatienetwerk van het bedrijf. Hierdoor kunnen medewerkers ook op hun mobiele telefoons gebruikmaken van alle belangrijke telefoniefuncties van Swyx. Alle informatie vanuit het communicatienetwerk kun je eenvoudig synchroniseren met je mobiel, waardoor je altijd en overal bereikbaar kunt zijn.

Lees meer…