Thuiswerken faciliteren met Swyx

Een dag is 24 uur lang. Die uren kunnen veel flexibeler en efficiënter worden ingezet. Zakelijke communicatie waar en wanneer je maar wilt: dat is ‘out of office 2.0’. Van 9 tot 5 werken? Waarom niet van 7 tot 1 en vervolgens van 5 tot 9, omdat dat beter uitkomt. En waarom per se op kantoor?

Het Nieuwe Werken is iets wat we steeds vaker horen en wat bewezen effectiever is – werken waar en wanneer het jou het beste uitkomt. Wereldwijd, landelijk of lokaal. Altijd & overal bereikbaar. Dankzij de cloud is het allemaal mogelijk! Zo kunnen werknemers flexibel werken. De 24 uren van de dag kunnen namelijk veel flexibeler en efficiënter worden ingezet, door de online conferencing tools en oplossingen van nu slim in te zetten binnen de praktijk van uw bedrijf. Wij denken in oplossingen. En dat betaalt zich ruimschoots terug. Tijdbesparing. Efficiëntere vergaderingen. Minder werkplekken. Brandstofbesparing. En werknemers met meer zeggenschap over hun tijd.

man uses laptop remotely
Het Nieuwe Werken – Online samenwerken vanuit elke locatie

Samenwerken kan net zo makkelijk online, kwestie van goed connecten. Weer een bespreking uitloopt omdat werknemers in de file staan. Verspilling van tijd en energie. Waarom niet samenwerken wanneer het iedereen uitkomt op een plek die schikt?

De fysieke werkplek is immers niet meer leidend. Laat collaboraties online plaatsvinden. Daar zijn de experts beschikbaar en is de interactie laagdrempelig. Het is snel en efficiënt. Tijdwinst dus. Wereldwijd, landelijk of lokaal. In de cloud is het allemaal even dichtbij. De tools zijn er, nu nog een partner die begrijpt welke oplossing het beste bij jouw bedrijf past.